Lau's Catering                        Neem contact op 0613735886

Culinaire tapas & meer                                  info@laus-catering.nl

Recensies

68 berichten op 14 pagina's
Kevin Slikkerveer
24-01-20 10:21:53
Om de trouwdag van mijn ouders te vieren, hebben wij een 4 gangen keuzemenu voor 7 personen laten samenstellen door Laurens. Hierbij kon iedereen zijn voorkeur doorgeven. De gerechten waren heerlijk en prachtig opgemaakt en mijn ouders waren blij verrast. Ook heeft Laurens ons nog verrast met een extra heerlijke hand amuse. Kortom: Heerlijk gegeten voor een goede prijs met de goede service van een personal chef.

Bedankt Laurens!
Hannie Hannie Koppenol- van Slobbe
25-08-19 13:36:01
Zaterdag 24 augustus mijn verjaardag gevierd met familie en vrienden en de catering laten verzorgen door Laurens en Mireille: één woord: GEWELDIG, helemaal TOP!!
Tapas-menu voortreffelijk samengesteld, iedereen was aangenaam verrast: aan alles was gedacht.
De keuken was helemaal schoongemaakt en keurig achtergelaten!
Bedankt voor jullie bijdrage tot een geweldige feestavond.

Fred en Hannie
Bep van Scheijndel
26-12-18 10:18:48
Wij hebben 25 december met 22 personen kunnen genieten van een heerlijk buffet ! Iedereen was tevreden ! Zeer zeker aan te raden !!
Ard enMarja Ham
08-10-18 18:11:40
Vrijdag 28 september hebben wij een heerlijk diner gehad t.g.v van ons 40 jarig huwelijk verzorgd door Laurens en Mireille.
Onze gasten waren zeer verrast dat i.p.v mijn man ging koken er twee koks in onze koken stonden. Voor ons en de kinderen was dit zeer relaxed. Een heerlijk 4 gangen diner van eerlijke producten en met veel smaak klaar gemaakt. Door de vele positieve reacties die wij van onze gasten hebben gekregen kunnen wij zeggen dat het dank zij Lauren's Catering een geslaagde dag was.
Arjan de Mik
08-08-18 19:23:48
Zaterdag 4 augustus hebben wij thuis een tuinfeest gehad. Laurens en Mireille hebben die avond de catering verzorgt en dat is ons en de gasten meer dan goed bevallen. De tapas waren erg lekker en gevarieerd. Ook de door Laurens geleverde wijnen waren uitstekend. Ga zo door en als één van onze gasten diezelfde avond vraagt of je bij hun tuinfeest ook de catering kan verzorgen dan doe je het goed. Wat ons betreft is Lau's catering een aanrader en zeker tot een volgende keer.
Arjan & Michèle de Mik
Tonen: 5  10   20