Lau's Catering                        Neem contact op 0613735886

Culinaire tapas & meer                                  info@laus-catering.nl

Recensies

68 berichten op 7 pagina's
Kevin Slikkerveer
24-01-20 10:21:53
Om de trouwdag van mijn ouders te vieren, hebben wij een 4 gangen keuzemenu voor 7 personen laten samenstellen door Laurens. Hierbij kon iedereen zijn voorkeur doorgeven. De gerechten waren heerlijk en prachtig opgemaakt en mijn ouders waren blij verrast. Ook heeft Laurens ons nog verrast met een extra heerlijke hand amuse. Kortom: Heerlijk gegeten voor een goede prijs met de goede service van een personal chef.

Bedankt Laurens!
Hannie Hannie Koppenol- van Slobbe
25-08-19 13:36:01
Zaterdag 24 augustus mijn verjaardag gevierd met familie en vrienden en de catering laten verzorgen door Laurens en Mireille: één woord: GEWELDIG, helemaal TOP!!
Tapas-menu voortreffelijk samengesteld, iedereen was aangenaam verrast: aan alles was gedacht.
De keuken was helemaal schoongemaakt en keurig achtergelaten!
Bedankt voor jullie bijdrage tot een geweldige feestavond.

Fred en Hannie
Bep van Scheijndel
26-12-18 10:18:48
Wij hebben 25 december met 22 personen kunnen genieten van een heerlijk buffet ! Iedereen was tevreden ! Zeer zeker aan te raden !!
Ard enMarja Ham
08-10-18 18:11:40
Vrijdag 28 september hebben wij een heerlijk diner gehad t.g.v van ons 40 jarig huwelijk verzorgd door Laurens en Mireille.
Onze gasten waren zeer verrast dat i.p.v mijn man ging koken er twee koks in onze koken stonden. Voor ons en de kinderen was dit zeer relaxed. Een heerlijk 4 gangen diner van eerlijke producten en met veel smaak klaar gemaakt. Door de vele positieve reacties die wij van onze gasten hebben gekregen kunnen wij zeggen dat het dank zij Lauren's Catering een geslaagde dag was.
Arjan de Mik
08-08-18 19:23:48
Zaterdag 4 augustus hebben wij thuis een tuinfeest gehad. Laurens en Mireille hebben die avond de catering verzorgt en dat is ons en de gasten meer dan goed bevallen. De tapas waren erg lekker en gevarieerd. Ook de door Laurens geleverde wijnen waren uitstekend. Ga zo door en als één van onze gasten diezelfde avond vraagt of je bij hun tuinfeest ook de catering kan verzorgen dan doe je het goed. Wat ons betreft is Lau's catering een aanrader en zeker tot een volgende keer.
Arjan & Michèle de Mik
Regien & Charles Mannesse
04-08-18 16:49:55
Op woensdag 1 augustus 2018 hielden wij voor 31 personen in onze tuin en huiskamer een zomerfeest i.p.v. verjaardagen. Ditmaal met een geheel verzorgd tapasbuffet van Lau's Catering. Lekkere hapjes geserveerd in een rustig tempo verdeeld over de hele avond.
Laurens en zijn vrouw hebben een prima indruk achtergelaten en na afloop was de bijkeuken weer spic-en-span. Bedankt voor deze fijne avond en van harte een aanbeveling waard.
Tim Tuinstra
20-06-18 17:25:38
Op zaterdag 16 juni heeft Laurens samen met zijn collega,s een buffet verzorgt ivm de 58 jarige bruiloft van mijn ouders in een zaal bij een Boerderij in Ermelo. We hebben heerlijk gegeten. En bovenal lieten Lau en Kevin de keuken schoner achter dan dat zij hem aantroffen. Top , bedankt voor de geslaagde avond. Fam Tuinstra uit Harderwijk
Donny Tuinstra
20-06-18 10:12:40
Wij hadden Laurens gevraagd om een mooi buffet en lekkere hapjes te maken voor onze bruiloft. Ik kan zeker zeggen dat alles heerlijk was. Het eten zag er geweldig uit en het smaakte top. Daarnaast denkt hij ook met je mee om dingen soepeler te laten verlopen. S’avonds hadden we nog toastjes met vitello tonato en pulled pork sandwiches. Die zijn zeker aan te raden als afsluiter van het feest.

Of het nou voor een klein of een groter feest is, ik zou Lau’s catering echt aanraden. Bedankt Laurens en Mireille.
M Schot
06-06-18 21:06:43
Afgelopen zondag mijn verjaardag gevierd. Laurens en zijn vrouw hebben een heerlijk buffet voorbereid voor 24 mensen en het was top! De smaak, variatie, beide zeer vriendelijk. Dit alles inclusief afwassen en een schone keuken. Echt een aanrader, dank jullie wel!
Joop en Tiny Prein
19-05-18 20:44:36
Graag wil ik deze recensie schrijven over een hele speciale dag. Op 21 april was het namelijk de dag dat we 60 jaar getrouwd waren. De kinderen hadden deze dag voor ons tot een ware feestdag gemaakt. We werden opgehaald en bij aankomst bij het huis van onze dochter lag de rode loper uit en werden we verwelkomd met champagne. Er waren toespraken van onze dochters, ook vrienden en familieledenwaren aanwezig. Kortom een feestelijk gezelschap. Voor de inwendige mens waren een kok en z’n vrouw gevraagd, zij werken onder de naam Lau’s Catering. Onthoud deze naam, want wat deze mensen aan lekkere hapjes maken is werkelijk fantastisch!!! Een hele grote variatie en alles is even smakelijk en vers. De dag verliep in een vrolijke stemming en de zon scheen heerlijk. Tot onze vreugde waren ook onze achterkleinkinderen aanwezig. Bij de vraag hoe laat we wilden eten gaf iedereen aan dat 7 uur wel een heel geschikte tijd was. Wat er toen op tafel kwam was een lust voor het oog. Heel veel variatie o.a., Italiaanse schotels, vis, gehaktballetjes in saus en zelfs een paella stonden klaar. Iedereen genoot enorm van dit heerlijke eten en ook het dessert (crème catalan) ging er later goed in. Kortom een prachtige dag!! Onze dank aan de kok en z’n vriendelijke vrouw waren dan ook erg groot. Onze conclusie is dat iedereen die een feest zou willen vieren met Lau’s catering in zee zou moeten gaan. Zij maken je dag tot een werkelijke feestdag.
Tonen: 5  10   20